ΤΖΙΑΛΛΑΣ ΠΑΡΙΣ
​ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο χειρουργός οφθαλμίατρος Πάρις Τζιάλλας αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο του 1981. Από τον Αύγουστο του 1984 έως τον Νοέμβριο του 1985 ειδικεύθηκε στην οφθαλμολογία στο Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ από τον Νοέμβριο του 1985 έως τον Αύγουστο του 1988 ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Πανεπιστημιακή Κλινική Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, λαμβάνοντας Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Χειρουργού Οφθαλμιάτρου.

Τον Δεκέμβριο του 1992 έλαβε τον τίτλο MD για τη Χειρουργική Θεραπεία της Μυωπίας με Excimer Laser. Ο Πάρις Τζιάλλας είναι επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου «Υγεία - Οφθαλμός» του Νοσοκομείου «Υγεία» Αθηνών από τον Δεκέμβριο του 1991 έως σήμερα, ενώ από τον Οκτώβριο του 1988 έως τον Μάιο του 1995 διετέλεσε συνεργάτης της Νευροχειρουργικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ & του Νοσοκομείου Παπανικολάου

Από το 1985 έως σήμερα, έχει λάβει μέρος σε πλήθος Πανελληνίων και Πανευρωπαϊκών Συνεδριών, ενώ είναι ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Οφθαλμολογικής Εταιρείας καθώς και της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος.